100% Nativní mléčný protein Čistý

Nativní mléčný protein s přírodními barvivy, sladidly a aromaty. Pomáhá doplnit denní potřebu bílkovin při zvýšené potřebě v rámci sportu i redukce. 

Příchuť
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
6.12.2021
Skladem (> 1 ks)
Kód: 37_34
Značka: WeFood
598 Kč
Kategorie: MPI
Složení: Mléčná bílkovina 85 % (nativní mléčný izolát) živočišného původu z kontrolovaného a deklarovaného chovu

Nativní mléčný protein s přírodními barvivy, sladidly a aromaty. Základem je 100% nativní mléčný izolát složený v poměru 80:20. Tedy 80% kaseinu a 20% syrovátkových bílkovin, jehož aminokyseliny působí v těle po dobu až 8 hodin.  Protein je původem z Austrálie, je extrahován pomocí membránové technologie za velmi nízkých teplot do 10°C přímo z čerstvého kravského mléka, a to jedním nepřetržitým procesem. Jedná se o nativní protein, který je čistý a biologicky aktivní a  zachovává si všechny cenné živiny, peptidy a vitamíny. Obsahuje tedy 100% čistou bílkovinu bez reziduí, je pouze jednou pasterizován a peptidy bohaté na cystein tak nejsou denaturovány. Nativní protein má vyšší obsah Leucinu, lepší chuť, lepší konzistenci a složení aminokyselinového spektra se blíží lidskému mateřskému mléku. DigeZyme je jedinečná směs enzymů (Amyláza, Proteáza, Laktáza, Lipáza, Celuláza), které urychlují v těle veškeré chemické reakce, mimo jiné metabolismus tuků, bílkovin a sacharidů, či napomáhají trávení laktózy. Protein je tak lépe stravitelný a nezatěžuje trávicí trakt. Nápoj je vhodný pro denní i noční užití nebo jako protein do diety. Jedná se o nativní protein nejvyšší kvality bez syntetických látek, přidaného cukru či bez konzervantů. Nápoj neovlivňuje hladinu krevního cukru a inzulínu.

Nutriční hodnoty Na 100 g Na 30 g
Energetická hodnota 1509 Kj/ 356 kcal  
Tuky 1,5g 0,5 g
-z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 0,3
Sacharidy 4 g 1,3 g
-z toho cukry 4 g 1,3 g
Bílkoviny 86 g 26,1 g
Sůl 0 g 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: